We also serve in English

Yrityssiivous

Bona-Siivous Oy tarjoaa luotettavia siivouspalveluja Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Palvelemme yrityksiä.

Teemme mm. toimistosiivoukset ja rakennussiivoukset. Meiltä voit myös tilata laadukkaat loppusiivoukset sekä remontti- ja rakennussiivoukset. Palveluihimme kuuluvat mm.

  • Lattioiden pesu ja vahaus
  • Koneellinen lattioiden pesu ja vahaus kaikenkokoisille muovimatoille usean vuoden kokemuksella
  • Koneellinen pesu kivilattioille
  • Myymälätilojen luotettava ja laadukas siivous
  • Rakennussiivous ja remonttisiivous
  • Loppusiivous
  • Toimistosiivous

Tyytyväisiä asiakkaita
yli 14 vuoden ajan

Tarjoamme monipuolisia kotisiivouspalveluita tarpeeseen kuin tarpeeseen: säännöllisten viikkosiivousten (1, 2 tai 4 viikon välein) lisäksi teemme myös kertaluontoisia koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivouksia sekä ikkunoiden pesua. Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille.

Bona-Siivous Oy:llä on yli 14 vuoden kokemus kaikenlaisista siivoustöistä ja asiakaspalaute on ollut poikkeuksetta hyvää. Tilaa siivouspalvelut luotettavalta ammattilaiselta, jolla on pitkä ja monipuolinen siivousalan kokemus. Takaamme laadukkaan työn jäljen erinomaista palvelua unohtamatta.

Monipuolista siivousta
pääkaupunkiseudulla

Bona-Siivous oy on kotisiivouksiin erikoistunut palveluyritys, Olemme toiminineet toiminimellä vuodesta 2008 ja tammikuussa 2018 meistä tuli osake- yhtiö. Itse yrityksen perustaja, Bona, alkoi yli 14 vuotta sitten tarjota siivouspalveluita kotitalouksille helpottaakseen ihmisten arkea. Bonan periaatteisiin kuului tehdä työ laadukkaasti ja luotettavasti. Näitä periaatteita noudatamme Bonasiivouseen edelleen.

Tällä hetkellä Bona-Siivous Oy työllistää monia siivousalan ammattilaista. Toimintamme ydin perustuu asiakaskeskeiseen siivoukseen. Pyrimme luomaan asiakkaalle aina oikeanlaisen palvelukokemuksen, jolla tähtäämme pitkään yhteistyöhön asiakkaiden kanssa.

Bonaventure Okeke

Toimitusjohtaja ja perustaja

Hän varmistaa että työt tulee tehtyä standardin mukaan ja huolehtii asiakkaiden tyytyväisyydestä.

Queen Okeke

Apulaisjohtaja

Hän organisoi ja hoitaa työmaita.