bona-siivous-oybona-siivous-oy
img-green-logo

Kotisiivous on raskasta, mutta antoisaa työtä. Se vaatii hyvää kuntoa, hieman myös voimaa sekä paljon reipasta asiakaspalveluasennetta. Tässä hommassa työn jäljen näkee saman tien. Tarjoamme hyvät työajat, sillä työskentelemme pääsääntöisesti arkisin kello 7-16 välillä.

Tavoitteenamme on, että kotisiivouskohteet tulisivat tekijöille tutuiksi, Tämä helpottaa sekä meidän työtämme että antaa asiakkaallekin turvallisuuden tunnetta, kun tutun siistijän ansiosta arki sujuu jouhevammin.

Koska työskentelemme kodeissa, vaadimme työntekijöiltämme hienotunteisuutta sekä vaitiolovelvollisuutta asiakkaiden asioista.

Ja jos tahdot haastetta hieman enemmän, meillä pääset aloittamaan oman urasi myös kotisiivousyrittäjänä. Valinta on sinun. Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus tästä tai sähköpostilla alueesi yhteyshenkilölle. Katso yhteystiedot tästä.

Avoin työhakemus

Tule mukaan luomaan asiakkaillemme arjen huolettomuutta ja luksusta! Bonasiivous on tarjonnut korkealaatuisia kodinhoitopalveluita jo vuodesta 2008 lähtien. Palveluihimme kuuluvat kotisiivoukset, ikkkunoidenpesut ja kaupassakäynnit. Nyt etsimme kodinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Bona-Siivous Oy
Y-tunnus 2879874-7

Y-tunnuksellamme voit tarkistaa, että yrityksemme on merkitty ytj-rekisteriin.

tv_logo
Logo-website